La campanya gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba, el plat típic de Tossa de Mar (la Selva), torna durant tot el mes de setembre. Per gentilesa de l’Ajuntament, totes les persones que consumeixin aquest menú rebran una entrada gratuïta per poder visitar el Museu Municipal del municipi.
L’origen del cim i tomba es troba profundament arrelat a la tradició marinera de Tossa. Els peixos que s’utilitzen a l’actualitat per preparar-lo són, majoritàriament, el rap, el rèmol o turbot, el bacallà i la bastina (rajada o escrita).
Enguany, l’Ajuntament ha portat a terme una sortida en barca per la costa de Tossa per fer un cim i tomba dalt de la barca tal i com feien antigament els pescadors de la vila.
Els restaurants que participen a la campanya de La Cuina del Cim i Tomba 2016 són: Bahia, Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, El Petit de Can Carlus, La Cuina de l’Àvia, Marina, Mestre d’Aixa, Minerva, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia, Víctor i Victòria.