Gelati Dino expandeix la seva presència a Madrid amb una nova gelateria a Leganés

L’empresa empordanesa de gelats artesans italians arriba al Centre Comercial Parquesur

Gelati Dino, empresa de gelats artesans italians originària de l’Empordà, continua la seva expansió a nivell nacional amb la inauguració d’un nou establiment a Madrid, concretament al Centre Comercial Parquesur de Leganés. Aquesta obertura, que fa el setè punt de venda a la capital, destaca per un local de 60 metres quadrats que inclou un obrador de producció i una zona de degustació, a més de generar cinc nous llocs de treball.

Amb més de 30 establiments a Espanya i una presència internacional que inclou França, Qatar i el Marroc, l’empresa es consolida com un referent en el sector dels gelats artesans. La companyia té previst obrir tres noves gelateries durant el 2025 i renovar altres establiments a Platja d’Aro, Roses i Marràqueix.

El director d’expansió de Gelati Dino Gruppo, Enric Bofill, destaca que Madrid s’ha convertit en una plaça estratègica per a la marca, gràcies a la seva constant dinàmica, l’afluència turística i la diversitat de públic. “Amb aquesta setena obertura, consolidem la nostra presència a la capital de l’Estat i reforcem la nostra marca en una de les ciutats amb més projecció del país”, assegura Bofill.

Aquest nou establiment se suma als altres oberts a la ciutat de Madrid durant l’any passat, com els de Parque Corredor (Torrejón de Ardoz), La Vaguada i Plaza Loranca 2 (Fuenlabrada), així com altres botigues en barris de gran afluència com Goya, Cuatro Caminos i Argüelles.

Un grup d’inversors amb experiència empresarial

Els franquiciats del nou local són un grup d’inversors encapçalat per Jorge Goldberg i José Antonio Alarcón, empresaris amb una dilatada trajectòria en el sector de les botigues especialitzades en productes per a mascotes. Després d’anys dedicats a aquest negoci, Goldberg i Alarcón han decidit aventurar-se en el sector de la gelateria, associant-se amb Pilar Martínez i Sebastián Amica per obrir aquest establiment a Leganés.

Goldberg explica que “fa 25 anys que fem negocis junts i sempre havíem tingut el desig d’obrir una gelateria. Ara, amb el suport de la família Gelati Dino Gruppo, estem segurs que aquest projecte serà un èxit”.

Objectius d’expansió per al 2025

Gelati Dino Gruppo disposa actualment de 32 establiments a Espanya i té una presència destacada a l’estranger amb tres gelateries a Qatar, una a Marràqueix (Marroc) i una altra a Perpinyà (França). En el futur immediat, l’empresa té com a objectiu obrir tres noves gelateries a nivell nacional durant el 2025. A mitjà termini, Gelati Dino continuarà avaluant noves oportunitats d’expansió en funció de la demanda i la resposta del públic.

Qualitat i innovació per al 50è aniversari

Fundada a finals de la dècada dels setanta, Gelati Dino ha mantingut un compromís ferm amb la qualitat i l’artesania dels seus gelats, elaborats amb ingredients naturals procedents de les millors regions d’Itàlia. L’empresa es prepara per celebrar el seu 50è aniversari en els propers tres anys, amb la intenció de continuar creixent de manera sostenible, tant a nivell nacional com internacional.

A més d’obrir nous establiments, Gelati Dino té previst renovar botigues clau com les de Roses, Platja d’Aro i Marràqueix per adaptar-les a les necessitats actuals dels clients i millorar l’experiència del consumidor. Per a Enric Bofill, “modernitzar les botigues i optimitzar els espais és fonamental per seguir creixent i mantenir-nos com a referents del sector”.

Amb una plantilla de més de 200 treballadors, Gelati Dino elabora anualment 500.000 litres de gelat i compta amb un catàleg de més de 200 referències. Els seus establiments serveixen de mitjana un gelat cada sis segons, un ritme que reflecteix la gran demanda que té la marca, especialment a les Costa Brava i a grans ciutats com Girona, Barcelona i Madrid.

Així, Gelati Dino segueix creixent i consolidant-se com un dels màxims exponents de la gelateria artesanal a Espanya i més enllà, mantenint els seus valors de qualitat i tradició.