Vilablareix celebra els 25 anys i els 100 números de la revista La Torratxa

L’acte de commemoració reuneix veïns, col·laboradors i homenatja els implicats

Vilablareix (Gironès) va celebrar ahir els 25 anys de la revista municipal La Torratxa, coincidint amb la publicació del seu número 100. L’acte, celebrat al Centre Cultural Can Gruart, va reunir desenes de veïns, veïnes i col·laboradors que han fet possible aquesta publicació al llarg dels anys. L’esdeveniment va ser un homenatge a totes les persones que han contribuït a l’èxit i la continuïtat d’aquesta revista que recull la vida del poble.

Com a part de la celebració, es va organitzar una exposició amb les 100 portades de la revista, i els assistents van poder consultar tots els exemplars publicats fins ara. Durant la inauguració, es va projectar en primícia un documental on participen veïns i veïnes que han estat vinculats als inicis de la revista o que expliquen la importància d’aquesta per a la comunitat. El documental està disponible en línia per a tots aquells que el vulguin veure, a través de l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=79zMoRHPLpA.

La revista La Torratxa va començar a publicar-se l’octubre de 1999 i ha continuat de manera ininterrompuda durant aquests 25 anys. L’exposició es podrà visitar a Can Gruart cada tarda, de 16 a 21 h, fins al 29 de novembre.

L’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, va destacar durant l’acte que assolir els 100 números és “una gran fita”, i va afegir que la revista és “el material que utilitzem per recollir tot allò que passa al poble, i ens en sentim molt orgulloses i orgullosos”.