Diverses personalitats assistiran a la 10a Nit Solidària de Sallés Hotels contra el càncer infantil

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 4 d'octubre

Sallés Hotels organitza, el pròxim divendres 4 d'octubre a les 20:00 h, la 10a Nit Solidària al Sallés Hotel & Mas Tapiolas Country Lodge al veïnat de Solius de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà), un esdeveniment ja consolidat en el suport a la investigació del càncer infantil.

En col·laboració amb l'Associació Pulseras Candela, la iniciativa busca recaptar fons per a la investigació de l'osteosarcoma, el tipus de càncer d'ossos més comú entre adolescents.

Avui dia, la Nit Solidària ha aconseguit recaptar més de 260.000 euros, una xifra que reflecteix l'èxit i l'impacte d'aquesta iniciativa solidària en la lluita contra aquesta malaltia. Els diners es destinaran a un projecte liderat per experts en la matèria, com el Dr. Jaume Mora Graupera de l'Institut de Recerca Sant Joan de Déu (IRSJD), el Dr. Salvador Aznar Benitah i la Dra. Mónica Pascual García de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRBB).

A la gala hi assistiran diverses personalitats reconegudes del món de l'entreteniment i la moda que donen suport a la causa, incloent-hi Mireia Canalda, Marc Ribas, Sofia del Prado, Elena Tablada, Lara Dibildos i Carlos Maturana, entre d'altres.

La seva presència ajudarà a impulsar encara més aquesta iniciativa, que cada any reuneix un gran nombre de col·laboradors per recaptar fons que permetin continuar avançant en la investigació del càncer infantil.

Amb grans expectatives per a aquesta edició, Sallés Hotels i els seus col·laboradors esperen aconseguir una nova fita en la recaptació de fons i continuar fent passos endavant en aquesta lluita crucial.