La Policia Local de Banyoles deté un home amb més de 100 grams de cocaïna

L'arrestat té antecedents per altres assumptes relacionats amb drogues

La Policia Local de Banyoles (Pla de l'Estany) va detenir un home de 44 anys de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut pública. Durant el registre se li van decomissar més de 100 grams de cocaïna.

El passat 9 de setembre una dotació de la Policia Local de Banyoles que feia tasques de vigilància al barri de la Farga, emmarcades en una de les actuacions de prevenció de compra i venda de substàncies estupefaents, va observar un home que sortia d’un bar situat a la plaça de la Pau.

Aquest, en veure els agents de policia es va mostrar sorprès i va començar a caminar ràpidament i amb una actitud molt nerviosa i vigilant.

La patrulla en veure aquesta reacció sospitosa, i tenint en compte que aquesta persona ja havia estat denunciada amb anterioritat per fets vinculats amb les drogues, es va posar al seu costat i va demanar-li que s’aturés.

Durant el registre corporal que se li va fer se li va trobar una bossa de plàstic negra, precintada, a l’interior de la qual hi havia 103,876 grams de cocaïna amb un valor de mercat de 6.360 euros aproximadament.

Per aquest motiu, l’home de 44 anys va ser detingut per un delicte contra la salut pública.