El sisè Festival monar’T de Girona tindrà dotze intervencions artístiques en dos barris

Comptarà amb catorze artistes catalans, espanyols i estrangers

El festival monar’T celebra la setmana que ve, del 23 al 29 de setembre, la 6a edició amb dotze intervencions artístiques als barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla  de Girona, realitzades per un total de catozer artistes locals, nacionals i internacionals.

Enguany es posa la mirada en diferents temes socials: la tolerància zero a la mutilació genital femenina, la figura de Berta Càceres com a defensora ambientalista hondurenya, el dret a l'aigua com a bé comú i la reivindicació dels drets per a la vida independent de totes les persones per a una comunitat més inclusiva.

El monar'T és un festival anual de murals i d'art urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural. Va néixer com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant en l’àmbit associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com en l’àmbit individual, d’artistes i veïns i veïnes implicats.

Aquest 2024 se celebra la sisena edició, amb la intenció de continuar posant al mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia i de Can Gibert: la seva riquesa i diversitat cultural.