Detingut per saltar-se un control a Llers i dur mig quilo de cocaïna al cotxe

L'home va llençar la droga per la finestra per no ser enxampat

Agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, van detenir el dia 3 de setembre un home de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

Els fets van passar al punt quilomètric 760 de la carretera N-II, al terme municipal de Llers (Alt Empordà), on els agents estaven fent un control de trànsit, en sentit Figueres.

Cap a tres quarts de cinc de la tarda, un vehicle es va aproximar al control a velocitat molt reduïda. Els policies van indicar al conductor que s’aturés i quan va arribar al punt on ells eren, l’home va fer la intenció d’aturar-se, però va accelerar de cop i va fugir a tota velocitat.

Els agents van seguir el vehicle escàpol i, quan van dirigir-se cap a Figueres per la N-IIa, van veure que el conductor i únic ocupant del turisme llançava per la finestra un paquet.

Finalment, els mossos van aturar el vehicle just a l’entrada de Figueres. Una altra patrulla va anar al lloc on els agents havien vist que l’home havia tirat el paquet i van trobar un embolcall de plàstic amb una substància blanca dins. En fer les comprovacions es va veure que el material era cocaïna i tenia un pes total de 427 grams.

Per aquest motiu els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. El detingut, que tenia antecedents, passarà avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.