El 17è Sons del Món arriba a la Ciutadella de Roses del 21 de juliol al 7 d’agost

David Bisbal, Sergio Dalma, Luz Casal o Antònia Font són alguns dels artistes que hi actuaran

Del 21 de juliol fins al 7 d’agost diversos artistes del panorama nacional i internacional es donen cita a la Ciutadella de Roses (Girona) en el marc de la 17a edició del Festival Sons del Món.

L’escenari de la Ciutadella de Roses, bé cultural d’interès nacional i jaciment arqueològic, acollirà artistes de talla mundial com ara David Bisbal, Sergio Dalma, Anastacia, Luz Casal, els mallorquins Antònia Font o la banda tribut God Save The Queen. D’altra banda, també hi actuaran grups catalans de gran renom com l’artista Maria Hein, el grup Oques Grasses, Joan Dausà, Anaïs Vila, The Tyets i Ariox.

A banda de l’escenari principal, el Festival Sons del Món també ofereix concerts als cellers de La Vinyeta, Empordàlia, Vinyes dels Aspres i Martín Faixó, on els assistents podran gaudir de les actuacions de Carla Peya, Renaldo&Clara, La Ludwig Band, Maria del Mar Bonet i Albert Pla.

Un dels altres espais que es poden trobar en el marc del Festival és el Village del Sons del Món. Aquest espai posa a disposició dels assistents una proposta gastronòmica de proximitat de fins a vuit food trucks. A més també hi ha espais dedicats a la degustació de formatges de Peralada Mas Marcè, Foie Coll Verd i Anxoves de Roses i oli DO Empordà. Enguany l’hamburgueseria Deleito tindrà un pop up durant el festival. El Village disposa de fins a tres punts de servei de bar: una barra d'Estrella Damm, una barra de vins criança de l'Empordà i una barra de còctels i begudes Premium.

Sumat a l’àmplia oferta gastronòmica, també es podrà gaudir de música i espectacles en directe a l’espai Village, amb actuacions de cantants com Alfred Garcia, el còmic José Corbacho o diverses Dj Sessions.

Més informació i venda d’entrades a la pàgina web.