El PSC de Girona parla de ''desori'' a l'empresa que gestiona l'aigua del Gironès

El grup a l'oposició diu mostrar-se "sorprès i preocupat"

El grup municipal del PSC ha assegurat que està "sorprès i preocupat pel desori" a Catsa, l’empresa pública que gestiona l’aigua als municipis de Girona, Salt i Sarrià de Ter. Els regidors informen que no han conegut els problemes existents fins ahir per part de l’equip de govern, moments abans que s’hagués fet públic que Catsa es troba, a hores d’ara, sense gerència.

El grup diu que tampoc no sap res de la reposició de la xarxa de sanejament, ni de les infraestructures necessàries per tenir un cicle eficient de l’aigua, com els tancs de tempesta pendents, ni sobre si el govern es planteja incrementar la tarifa, ni tampoc coneixem quan els nous regidors ocuparan la seva responsabilitat en el consell d’administració.

El PSC es pregunta si el "denunciar treballadors municipals a la premsa serà el funcionament habitual del govern de Guanyem, Junts i ERC". El principal grup a l'oposició diu tenir seriosos dubtes de l’actuació de l’equip de govern, no només "pel caos a Catsa", sinó també "per la publicitat atorgada a fets tan greus, abans que ningú, de moment, no hagi estat sotmès a judici".