La 16a Fira de Tardor de Vilablareix arriba amb una oferta diversa d'activitats

S'han programat espectacles, passejades i exposicions, entre d'altres

La Fira de Tardor de Vilablareix arriba a la seva 16a edició amb un programa d'activitats variades dissenyat per a totes les edats i gustos. L’esdeveniment, que s’ha consolidat com un referent a la població, comptarà amb una sèrie de propostes culturals, lúdiques i gastronòmiques al llarg de diversos dies.

Les activitats començaran el dimecres 25 de setembre amb una sessió de contes sota el til·ler a càrrec de l'escriptor Martí Gironell. Aquest acte donarà el tret de sortida a una setmana plena de propostes que inclouran esdeveniments relacionats amb la cuina i la gastronomia, com el taller "Menú Fira de Tardor" o un tast de cava, dirigits a un públic amant de la bona taula.

La Fira també reserva espai per als joves, amb activitats especialment pensades per a ells. Entre aquestes, destaca el concurs "Escala Birres", una competició divertida que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre. Aquesta mateixa nit, el públic podrà gaudir d'un concert que tancarà la jornada amb un ambient festiu.

El diumenge 29 de setembre serà el dia central de la Fira, amb un programa farcit d’actes que animaran tota la jornada. A la plaça principal i carrers del poble s'hi instal·laran parades d'artesans, on es podran trobar productes locals i fets a mà.

Els més petits seran protagonistes del "Crazy Kids Market", un mercat on els joves del poble vendran els articles artesanals que han estat preparant durant tot l’estiu. També hi haurà tallers, jocs infantils, passejades en poni i diverses exposicions.

Activitats tradicionals i espectacles per a tota la família

Les activitats tradicionals com les sardanes, que seran ballades a la plaça, i el vermut popular, oferiran espais de convivència i trobada per a tots els vilatans. La cercavila serà un altre dels moments destacats del dia, amb la participació de grups locals i espectacles de carrer que recorreran els principals carrers del municipi.

A banda de la programació principal, es duran a terme espectacles per a tota la família, garantint que hi hagi opcions de diversió per a totes les edats.

Un esdeveniment per a tots

L’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, ha destacat l’ampli ventall d’activitats programades per a aquesta nova edició de la Fira de Tardor. "És un goig celebrar l'arribada de la tardor amb un programa tan ric i divers, on petits i grans poden trobar activitats per a passar una bona estona", ha afirmat. Tixis ha ressaltat la importància de la Fira com un espai de cohesió social, que permet als veïns gaudir d’un esdeveniment que celebra la identitat local.

Amb una programació que abraça des de la cultura i la gastronomia fins a l’entreteniment i les tradicions, la Fira de Tardor de Vilablareix promet ser un èxit i atraure veïns i visitants d'arreu.