Frit Ravich celebra el seu primer Family Day en el marc del 60è aniversari de l'empresa

Més d'un miler de familiars dels treballadors visiten les instal·lacions de Maçanet de la Selva

Frit Ravich, l'empresa familiar gironina especialitzada en l'elaboració de patates fregides, snacks i fruits secs, ha celebrat el seu primer Family Day coincidint amb el 60è aniversari de la companyia. L'esdeveniment ha permès, per primera vegada, obrir les portes de la seva seu central a Maçanet de la Selva als familiars de tots els treballadors.

Al llarg de la jornada, més d’un miler de familiars van tenir l'oportunitat de conèixer de prop les oficines, el centre logístic i la planta de producció on es fabriquen les icòniques marques de l'empresa.

El fundador de Frit Ravich, Josep M. Viader, i la CEO actual, Judith Viader, van donar la benvinguda als assistents explicant la trajectòria de l’empresa i la seva evolució durant les darreres sis dècades.

Josep M. Viader va recordar els inicis de Frit Ravich amb una història de superació personal: "L'empresa va néixer d’una amistat, per ajudar un amic a recuperar el sentit de la vida després d’una malaltia llarga. Això fa que per a nosaltres sigui tan important ajudar els altres i mantenir la il·lusió, tant a escala personal com professional".

Per la seva part, Judith Viader va remarcar el propòsit de Frit Ravich des dels seus orígens: “Sempre hem volgut estar al costat de les persones i donar suport, des dels agricultors que ens proveeixen, fins als clients i tots els treballadors de l’empresa”.

També va compartir la seva experiència en el relleu generacional l'any 1997, recordant com el seu pare li va confiar la responsabilitat de liderar l'empresa amb aquestes paraules: "Hi ha 300 treballadors, i unes 1.000 persones depenen de que ho facis bé. Fes-ho bé!".

Amb més de 1.200 col·laboradors actualment, Frit Ravich segueix promovent valors de companyonia i superació dins de la seva cultura corporativa, el #FeelFrit, que també va estar present durant el Family Day.

Més de 100 treballadors van participar com a voluntaris per garantir que la jornada fos un èxit, oferint visites guiades i facilitant l’accés als diferents espais perquè els familiars poguessin veure les instal·lacions en ple funcionament.