Jaume Salmeron, primer tinent d'alcalde d'Arbúcies, dimiteix

Ha estat durant tretze anys dins el govern municipal

Jaume Salmeron, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Arbúcies pel grup municipal Entesa, ha presentat la seva dimissió després de tretze anys al govern i quatre a l'oposició. Al final d’aquest setembre, Salmeron deixarà la política municipal, tancant una etapa significativa en la gestió pública del municipi.

Salmeron fa un balanç positiu del seu pas per l'Ajuntament, destacant els canvis que ha viscut Arbúcies durant aquests anys. En aquest sentit, subratlla que "estem assistint a un canvi de model social, econòmic, tecnològic i sociològic, i ens hi haurem d’adaptar, tant sí com no".

A més, remarca que "l’acció política ha de servir per dirigir aquesta transformació en un sentit o en un altre". Segons el regidor, aquesta evolució es fa evident en les infraestructures i serveis impulsats, així com en les polítiques socials i educatives que s'han desplegat al llarg del seu mandat.

En la seva carta de comiat, Salmeron ha expressat el seu agraïment a la seva família, als equips polítics amb qui ha treballat, i als treballadors públics d’Arbúcies per la seva dedicació. També ha volgut reconèixer la tasca de les entitats i col·lectius del poble, i ha agraït la confiança que li han donat els veïns durant aquests anys.

Tot i deixar la primera línia política, Salmeron assegura que continuarà treballant per la seva comunitat des d’altres àmbits, mantenint el seu compromís amb el municipi.