BonÀrea inaugura supermercat a Bàscara, el setè a l'Alt Empordà

Té una superfície de 254 metres quadrats i dona feina a quatre persones

BonÀrea Agrupa, ha inaugurat avui el seu primer supermercat al municipi de Bàscara (Alt Empordà), situat al carrer Girona, 29-31, que compta amb una superfície de venda de 254 metres quadrats.

Aquesta obertura suposa la setena botiga bonÀrea a la comarca de l’Alt Empordà i la 49a a la província de Girona. D'aquesta manera el grup continua expandint la seva presència al territori català, mentre prossegueix amb la seva expansió pel territori nacional, oferint un producte de proximitat i apostant per la millor relació entre la qualitat i el preu.

El model comercial del grup agroalimentari, caracteritzat per la seva eficiència i que aposta per la proximitat i la conveniència, busca oferir servei a les poblacions rurals, que en moltes ocasions es troben desproveïdes de comerços d’alimentació.

És per aquest motiu que, fruit del seu compromís amb l’entorn rural, bonÀrea obre aquest nou supermercat en un municipi com Bàscara, que compta amb al voltant de 1.000 habitants. Gràcies a la ubicació de la botiga a peus de la carretera N-II, els habitants de municipis adjacents poden trobar una major oferta en les seves compres habituals.

“L’obertura d’aquest nou supermercat suposa un pas més en la nostra estratègia d’oferir un servei més accessible a les poblacions més petites, ja que podem donar resposta a la demanda creixent del radi d'influència de la zona de municipis i nuclis propers com Viladelmus, Les Roques, Vilaur o Parets d'Empordà”, ha destacat Merche Orellana, responsable d'Expansió i Obres de botigues de bonÀrea.

El nou supermercat ofereix al voltant de 2.400 productes, compta amb una plantilla de quatre treballadors i l'horari comercial del supermercat és de dilluns a dissabte de 9h a 21h i diumenges i festius de 9h a 14h.