Detingut amb mig quilo de marihauna durant un control policial a Sant Feliu de Guíxols

L'home va ser enxampat en una actuació conjunta de la Policia Nacional i la Policia Local

Agents de Policia Nacional en col·laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) han detingut una persona acusada d'un delicte contra la salut pública.

Els agents de Policia Nacional el mes d'abril passat es trobaven realitzant un control conjunt amb Policia Local en el marc de la lluita contra la delinqüència. Aquests controls s'emmarquen dins del pla de col·laboració entre les diferents policies que treballen a Catalunya.

Els agents es van adonar que l'ocupant del vehicle que havia parat per a la inspecció mostrava una actitud nerviosa, que aviat va derivar en agressiva. Els agents a banda de demanar-li la documentació i la del vehicle, van registrar-ne l'interior, localitzant sota el seient del conductor una bossa precintada al buit que contenia la quantitat de 500 grams de marihuana.

En aquell mateix moment la persona va quedar detinguda per un delicte contra la salut pública i traslladada a dependències policials. S'hi va intervenir la droga i després de prendre-li declaració davant del seu advocat, va ser posat en llibertat en espera de ser cridat pel Jutjat.