Cañigueral (ERC) acusa Junts d'utilitzar la gent per ''alimentar egos personals''

Aragonès diu que Illa "desmuntarà" les accions feministes del Govern

La cap de llista d'ERC per Girona a les eleccions del 12-M, Laia Cañigueral, ha assegurat que l'actitud "personalista" de Junts és una "vergonya" perquè utilitza el país i la seva gent per "afavorir i alimentar egos personals". "Ja n'hi ha prou!", ha exclamat la candidata durant el míting d'ERC a Girona, aquest dilluns al vespre.

Cañigueral també ha destacat que, mentre CDC va tancar la delegació de TV3 a la Catalunya Nord (fa més de 10 anys), ERC ha inaugurat ara una nova delegació de 3Cat a la zona.

La candidata ha asseverat que els republicans són els "únics" que posen "sempre" el país per davant, sense "tàctiques partidistes" ni "jugades mestra" o "personalismes".

Per la seva banda, el cap de llista d'ERC al 12-M, Pere Aragonès, ha avisat que el candidat del PSC, Salvador Illa, "desmuntaria" les polítiques feministes que ha tirat endavant el Govern l'última legislatura, si el líder socialista presidís la Generalitat.

Durant l'acte d'aquest dilluns a Girona, Aragonès ha recordat les crítiques del president espanyol, Pedro Sánchez, contra l'aleshores ministra d'Igualtat, Irene Montero. Sánchez va dir que Montero tenia un discurs feminista excloent: "Tinc amics que s'han sentit incòmodes", va afirmar Sánchez el juny de 2023, paraules que avui ha recordat Aragonès.

El candidat d'ERC ha assegurat que el PSC ha aprofitat els dubtes dels últims dies de Sánchez i la decisió d'avui per no haver de parlar del 'cas Koldo'.