Detingut a Blanes un jove de Figueres que va robar a l'interior de vuit cotxes aparcats

El jove, de 19 anys, havia comès set robatoris semblants temps enrere a Sils

Agents de la Policia Local de Blanes (Selva) han detingut un jove de 19 anys i veí de Figueres, acusat d’haver comès diversos robatoris amb força en vuit vehicles estacionats en una zona d’aparcament del municipi.

Els fets van tenir lloc diumenge passat al matí. Pels volts de dos quarts de vuit la Policia Local va rebre la trucada d’un veí del municipi informant que estava veient una persona remenant a l’interior d’un vehicle.

L'alertant va explicar que es tractava d’un jove vestit amb una caputxa, i que el turisme estava estacionat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló poliesportiu, entre el Racó d’En Portas i Els Pins. El veí es va avisar de la situació perquè estava sonant l’alarma del vehicle on el desconegut estava remenant el seu interior, per això va mirar en aquella direcció per veure què passava.

En pocs minuts, una patrulla de la Policia Local de Blanes va arribar al lloc on s’estaven produint els fets, i va comprovar com el jove sortia corrent del vehicle on el veí els havia indicat que s’hi estava actuant.

Els agents van procedir immediatament a la seva detenció, i van comprovar posteriorment com hi havia d’altres set vehicles forçats a la mateixa zona d’aparcament, amb idèntic procediment que l’emprat al qual van enxampar in fraganti.

La persona que va ser detinguda compta amb antecedents, entre els quals compten set altres robatoris amb força a l’interior de vehicles a la població de Sils. A l’hora de traslladar el detingut, la Policia Local de Blanes va comptar amb el suport dels Mossos d’Esquadra.