Blanes desencalla la construcció d'un hotel de 80 habitacions pendent de fa 20 anys

S'ha aprovat definitivament el Pla de Millora Urbana que afectava la finca

L'Ajuntament de Blanes (Selva) va desencallar en el ple celebrat ahir la construcció d'un hotel que està pendent de tirar endavant des de fa una vintena d'anys.

La resolució feia referència a l'aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana (PMU) d'aquesta edificaició ubicada al Passeig de S'Abanell. Es tracta d’un edifici propietat de ‘Aqua Hotel’ promogut per Sky Blanda S.L. situat davant de mar, que romania sense poder-se utilitzar.

Ara, amb l’aprovació del PMU, que va prosperar amb la unanimitat de tots els grups polítics municipals, es tirarà a terra l’edificació i es construirà un hotel que tindrà capacitat per a 80 habitacions. El problema que no permetia fer cap acció era que l’edificació incomplia la servitud de protecció de la llei de costes.

Per poder desencallar-ho, s’ha redactat el PMU acollint-se a una excepcionalitat d’aquesta legislació que ho permetrà. Això és perquè compleix diversos requisits, i a més a més també compta amb un informe favorable de la Direcció General de la Costa i el Mar, l’òrgan competent en matèria de compliment de les normatives sectorials.