Dos detinguts per entrar a robar en un domicili de Blanes en ple dia

Els arrestats s'allotjaven en un hotel de Lloret de Mar i es van emportar joies i diners en efectiu

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 27 anys per entrar a robar en un domicili de Blanes (Selva), a plena llum del dia. Els fets es van produir el passat 17 d'abril entre les tres i dos quarts de cinc de la tarda en una casa de la urbanització Blanes Residencial.

Els sospitosos van entrar saltant una tanca i forçant la porta d'entrada de la cuina, aprofitant que els propietaris eren fora de l'habitatge. De dins es van emportar joies, perfums i diners en efectiu entre altres coses.

Del lloc dels fets van fugir amb un cotxe llogat i no va ser fins a la matinada de l'endemà que una patrulla de la Policia Local de Blanes els va poder aturar i va avisar els Mossos de seguida. En l'escorcoll posterior els hi van trobar 1.000 euros en efectiu.

A més, també se'ls hi va requisar moneda estrangera. Es dona la circumstància que els dos arrestats s’allotjaven en una habitació d’un hotel de Lloret de Mar. Tots dos han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, per respondre d'un delicte de robatori amb força.