Julieta dona el tret de sortida a la gira 'Tu juru la Ju tour' a l'Strenes de Girona

La cantant barcelonina hi ha presentat el nou tema 'Haiku' que es publicarà el 26 d'abril

La barcelonina Julieta, que s'ha consolidat com una de les veus revelació del pop i la música urbana en català, repeteix a la programació del festival Strenes per segon any consecutiu. Enguany, ho ha fet aquest divendres a les nou del vespre amb una nova proposta de concert a l'Auditori de Girona, després que l'any passat la cantant omplís la sala Paral·lel 62 de Barcelona.

Al concert a Girona, Julieta ha repassat el seu repertori versionant alguns temes. La posada en escena ha estat, com és habitual en els seus shows, acompanyada en tot moment per coreografies de dansa urbana.

Conjuntament amb un equip de quatre ballarins, la barcelonina ha ofert un espectacle al voltant d'una estructura central en forma de balcó, que ha estrenat per aquesta gira. Als laterals, s'hi situen un DJ, que ja l'acompanyava als concerts anteriors i un bateria, que s'incorpora al 'Tu juru la Ju tour'.

A l'Strenes, la cantant, compositora i productora catalana també hi ha presentat el seu nou tema 'Haiku', que ha interpretat gairebé al final del concert per sorpresa del públic i que no es publicarà oficialment fins al divendres 26 d'abril. "És una cançó que neix de l'estil de 'Lokura', que és el meu últim tema, i que s'inspira molt en el gel i el paisatge d'hivern perquè la vaig escriure a Finlàndia", ha explicat la cantant.

El concert d'aquest divendres a l'Auditori de Girona ha començat amb temes del seu repertori com 'Cari cortada', 'Enamorada de tu' i 'Si ha de ser serà' i ha seguit amb altres temes com 'Ens besem', 'Avions volant' per acabar amb 'Lokura' i 'Cari'. El públic, majoritàriament jove, ha estat connectat a la prop d'una hora que s'ha allargat el concert i, fins i tot, s'ha aixecat en algun moment per ballar dempeus davant les butaques els temes de l'artista.

Col·laboració amb Oques Grasses

Referent a l'èxit que està tenint la nova cançó que Julieta ha publicat recentment amb el grup osonenc Oques Grasses, 'Com el dia i la nit', la barcelonina s'ha mostrat "molt contenta de la rebuda". A més, ha dit que són un grup que admira des de petita i que aquesta col·laboració "era un somni", que s'ha complert.