La Oreja de Van Gogh, Álvaro de Luna, Els Amics de les Arts, Alfred Garcia i Ginestà, al Vallviva

El festival suma un dia més a la programació, que se celebrarà del 10 al 14 de juliol

La Oreja de Van Gogh, Álvaro de Luna, Els Amics de les Arts, Alfred Garcia, Ginestà i El Pot Petit i Emociona’t amb la SCCC seran els caps de cartell de la quarta edició del festival Vallviva de la Garrotxa.

L'esdeveniment encara la nova edició ampliant un dia més la seva programació, que se celebrarà del 10 al 14 de juliol. Les Cols, Jubany, Ca l'Enric i Miramar tornaran a oferir menús exclusius d'Estrella Michelin i com a novetat, s'obrirà un nou espai dedicat a la cuina d'autor amb la presència del Grup Quinze Ous i l’Equilibri. La quarta edició, a més, manté el compromís de destinar els beneficis per a la investigació de malalties oncològiques a la Vall d'Hebron.

El festival arrancarà el 10 de juliol amb el concert Emociona’t amb la SCCC, amb tots els èxits del pop-rock català de la mà de Manu Guix, Beth, Mariona Escoda, La Pau, Joan Garrido i La Polifònica de Puig-Reig.

Una part d’aquest espectacle serà, precisament, el que podran veure els més de 400 assistents aquesta nit a l’acte de presentació del VALLVIVA 2024, que tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot.

Reprenent la programació, Els Amics de les Arts presentaran l’11 de juliol el treball discogràfic que han publicat aquest 2024, Les paraules que triem no dir. Aquest trio català amb un directe explosiu que reivindica la seva trajectòria, repassarà les seves grans cançons al festival.

El tercer dia estarà marcat per la mítica banda basca La Oreja de Van Gogh, que després de gairebé 30 anys sobre els escenaris, desenes de premis nacionals i internacionals, i concerts per tot el món, actuarà en el marc de la gira que està fent per tot l’Estat espanyol.

El 13 de juliol serà el torn d'Álvaro de Luna, que hi farà la primera actuació a les comarques gironines estrenant Uno, el seu segon àlbum després de l’èxit del seu primer disc de debut en solitari.

El festival s’acomiadarà amb un concert per al públic familiar el 14 de juliol a càrrec d’El Pot Petit, la banda de música infantil que està revolucionant els escenaris d’arreu del país. Aquest darrer concert serà una aposta per acostar el públic familiar al Festival, que amb la incorporació d’un nou dia a l’esdeveniment podran gaudir per primera vegada d’un espai propi.

Ginestà i Alfred Garcia complementaran amb les seves actuacions la programació artística per donar vida al segon 'village' del Festival, un nou espai que s’inaugurarà aquesta edició.

A banda de la programació musical, el festival també és un espai on descobrir propostes singulars i culturals del territori. Al 'village', el públic hi trobarà espectacles de màgia, exposicions d’art, obres de teatre, pintura en directe o grans acròbates. A més, després dels concerts a l’escenari principal, la festa continuarà amb altres propostes musicals fins a la matinada.

La proposta gastronòmica

L’altre plat fort del Festival és l’oferta gastronòmica que s’ofereix, la qual aconsegueix convertir el Vallviva en un espai on viure una experiència completa que desperti tots els sentits.

L’oferta gastronòmica es dividirà en tres zones. Per una banda, els prestigiosos restaurants de Jubany, Les Cols, Ca L’Enric i Miramar tornaran a estar presents amb menús exclusius d’Estrella Michelin dins el VALLVIVA Premium Experience.

La segona aposta, com a novetat, és l’obertura d’un nou espai dins el segon village dedicat a la cuina d’autor amb la participació dels restaurants del Grup Quinze Ous i l’Equilibri.

I finalment, com ja és habitual, es mantindrà un espai de paradetes on tastar una selecció dels millors productes KM0, elaborats per productors curosament seleccionats.

VALLVIVA reafirma la seva aposta solidària

El festival Vallviva és una iniciativa de la Fundació Vallviva, de ROYALVERD i NOEL, dues empreses familiars arrelades a la comarca de la Garrotxa. La fundació té per objectiu fomentar qualsevol projecte o activitat, encaminada al benestar físic, psíquic i social de les persones, especialment les afectades per malalties oncològiques. Fundada l’any 2021, pretén acollir iniciatives com el festival i obrir-se a nous projectes solidaris. En la darrera edició es van superar les 8.000 entrades venudes en els quatre dies.

Les entrades sortiran a la venda aquest divendres.